Opis výrobku

Kreslo Latina

Kreslo Latina je kus nábytku, ktorý očarí zákazníkov neobvyklým vzhľadom. Kreslo v škandinávskom štýle dokonale obohatí každý obytný priestor. Ozdobné prešívanie zvýrazňuje krásu modelu a zvýši reprezentatívny akcent usporiadania interiéru.

Nábytok je postavený na vysokých bukových nožičkách. Možnosť výberu farebného prevedenia uľahčuje prispôsobenie návrhu individuálnym požiadavkám kupujúcich. Vlnitá pružina a systém taštičkových pružín "POCKET" sú zodpovedné za výnimočný komfort odpočinku.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • moderné prevedenie
  • možnosť výberu farebného prevedenia materiálu
  • ozdobné prešívanie
  • škandinávsky štýl

   

                 vysoké nožičky                               pohodlný sedák                             módne prešívanie

Prevedenie:

  • výplň sedadla - vlnitá pružina + pružiny typu "Pocket". Viac podrobností o výplniach čalúneného nábytku nájdete na našom blogu,
  • možnosť zloženia nábytku vďaka výberu poťahovej látky v konfigurátore. Upozorňujeme, že v závislosti od druhu materiálu sa účtujú príplatky,
  • vysoké drevené nožičky s možnosťou výberu farebného prevedenia
  • výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch prezentovaného kusu nábytku ± 2-3 cm.

 

Odporúčame pozrieť si video o ľahko čistiacich poťahových látkach:

 

 

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 79 cm,

  • wysokość

    výška: 97 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 83 cm,

  • Montáž: Nepotrebná

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie drevených prvkov

voliteľné

Farebné prevedenie nožičiek

voliteľné

Prevedenie

Sedadlo

látka

Ďalšie informácie
Vyskúšajte si bezkonkurenčné pohodlie a štýl sedením na sedadle z vysokokvalitnej látky. Naše sedadlá poskytujú nielen pohodlie, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a charakter. Látka je materiál, ktorý ponúka mäkkosť a príjemný dotyk, vďaka čomu je sedenie čistým pôžitkom. Výberom látkového sedadla si vyberáte trvanlivé riešenie, ktoré dodá vášmu interiéru šarm a splní vaše očakávania z hľadiska pohodlia a estetiky.

Opierka

látka

Ďalšie informácie
Zažite výnimočné pohodlie a eleganciu s operadlom z látky. Naše spracovanie poskytuje jedinečný zážitok z relaxu a štýlu. Látka je mäkká, jemná a príjemná na dotyk, čo vám dodá pocit luxusu. Operadlo v látke vám umožní vychutnať si pohodlie v každej fáze vášho odpočinku. Látka je navyše trvanlivá a odolná voči poškodeniu, čo znamená, že sa z krásneho vzhľadu nábytku budete tešiť dlhé roky. Výberom operadla v látke si vyberáte nielen estetiku, ale aj praktickosť. K dispozícii je široká škála farieb a vzorov, takže nábytok môžete prispôsobiť svojmu interiéru.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Korpus

látka

Ďalšie informácie
Zažite jedinečnú estetiku a funkčnosť s korpusom nábytku vyrobeným z látky. Náš nábytok vyniká nielen krásnym vzhľadom, ale aj praktickými výhodami. Látka poskytuje príjemný dotyk a pohodlie, čím vytvára útulný a štýlový interiér. Jej pružnosť a odolnosť zaručujú dlhodobé používanie bez straty šarmu. Okrem toho sa látka ľahko čistí, čo uľahčuje jej údržbu a zabezpečuje, že nábytok bude vždy vyzerať skvele.

Sedadlo

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Pružiny Bonell predstavujú inovatívne riešenie, ktoré zabezpečuje odolnosť výplní sedadiel čalúneného nábytku. Každá pružina je samostatne zabalená a spojená so svojimi susediacimi pružinami, čo vytvára výnimočne stabilnú štruktúru. Výsledkom je, že sedadlo poskytuje optimálnu oporu pre telo, eliminuje pocit tvrdosti a zabezpečuje rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pružiny Bonell sa vyznačujú vysokou pružnosťou, ktorá sa premieta do pohodlia. Reagujú na tlak, prispôsobujú sa tvaru tela a poskytujú optimálnu oporu pre každý kontaktný bod. Navyše sú bonellové pružiny mimoriadne trvanlivé a odolné voči deformácii. Ich pevná konštrukcia zabezpečuje, že sedadlo si dlhodobo zachováva svoj pôvodný tvar bez ohľadu na intenzitu používania.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú kvalitu a pohodlie nábytku vyrobeného s pružinami bonell. Pružiny Bonell predstavujú inovatívne riešenie, ktoré poskytuje výnimočnú flexibilitu a odolnosť. Vďaka ich špirálovému tvaru nábytok s touto konštrukciou poskytuje vynikajúcu oporu pre váš chrbát a telo a optimálne sa prispôsobuje vašim pohybom. Pružiny Bonell sú tiež odolné voči deformácii a zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti, čo sa premieta do výnimočného pohodlia a dlhodobého používania. Okrem toho vďaka svojej pružnosti bonellové pružiny znižujú tlak na kontaktné body, čo znižuje riziko bolesti a napätia. Keď si vyberiete nábytok s pružinami Bonell , investujete do trvanlivosti, pohodlia a dlhodobej spokojnosti.

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

33 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

80 cm x 100 cm x 85 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Kreslo Latina

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/kreslo-latina--p-18141-1004-1634.1634.1004.html