Opis výrobku

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 55 cm,

  • wysokość

    výška: 88 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 55 cm,

  • Výška sedáku: 47 cm,

  • Montáž: Vlastná

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

tmavá zelená

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farba nožičiek

mat

Prevedenie

Sedadlo

látka

Ďalšie informácie
Vyskúšajte si bezkonkurenčné pohodlie a štýl sedením na sedadle z vysokokvalitnej látky. Naše sedadlá poskytujú nielen pohodlie, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a charakter. Látka je materiál, ktorý ponúka mäkkosť a príjemný dotyk, vďaka čomu je sedenie čistým pôžitkom. Výberom látkového sedadla si vyberáte trvanlivé riešenie, ktoré dodá vášmu interiéru šarm a splní vaše očakávania z hľadiska pohodlia a estetiky.

Opierka

látka

Ďalšie informácie
Zažite výnimočné pohodlie a eleganciu s operadlom z látky. Naše spracovanie poskytuje jedinečný zážitok z relaxu a štýlu. Látka je mäkká, jemná a príjemná na dotyk, čo vám dodá pocit luxusu. Operadlo v látke vám umožní vychutnať si pohodlie v každej fáze vášho odpočinku. Látka je navyše trvanlivá a odolná voči poškodeniu, čo znamená, že sa z krásneho vzhľadu nábytku budete tešiť dlhé roky. Výberom operadla v látke si vyberáte nielen estetiku, ale aj praktickosť. K dispozícii je široká škála farieb a vzorov, takže nábytok môžete prispôsobiť svojmu interiéru.

Typ nožičky

jednoduché

Ďalšie informácie
Spoznajte eleganciu a minimalizmus s nábytkom s jednoduchými nožičkami. Tento štýlový dizajn poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj praktickosť. Nábytok s jednoduchými nožičkami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderný a harmonický charakter. Vďaka svojej jednoduchosti sa tento nábytok ľahko čistí a udržiava vo výbornom stave. Výberom nábytku s jednoduchými nožičkami investujete do trvanlivosti a všestrannosti.

Rošt

kovový

Ďalšie vlastnosti

Opierky rúk

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

20,2 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

71 cm x 58 cm x 68 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Jedálenské kreslo K364 - tmavozelená

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/jedalenske-kreslo-k364---tmavozelena-p-38809-1016-1016-opt--conf-62112.html