Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 60 cm,

  • wysokość

    výška: 70-85 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 150 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Prevedenie

Korpus

masiv

Ďalšie informácie
Masívne drevo je jedinečná surovina, ktorá poskytuje pevný základ pre korpus nábytku. Jeho prirodzená pevnosť a odolnosť zaručujú robustnú konštrukciu, ktorá vydrží dlhé roky intenzívneho používania. Drevo Lite sa vyznačuje aj krásnou povrchovou úpravou a elegantným vzhľadom, čo dodáva nábytku prestíž a štýl. Vďaka svojej výnimočnej odolnosti poskytuje nábytok z masívneho dreva nielen spoľahlivú oporu, ale aj dlhotrvajúcu kvalitu, ktorá odolá skúške času. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný nábytok, ktorý dodá ich interiéru šarm a charakter. Keď investujete do nábytku z masívneho dreva, investujete do odolnosti, krásy a dlhodobej hodnoty.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Sedadlo

látka

Ďalšie informácie
Vyskúšajte si bezkonkurenčné pohodlie a štýl sedením na sedadle z vysokokvalitnej látky. Naše sedadlá poskytujú nielen pohodlie, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a charakter. Látka je materiál, ktorý ponúka mäkkosť a príjemný dotyk, vďaka čomu je sedenie čistým pôžitkom. Výberom látkového sedadla si vyberáte trvanlivé riešenie, ktoré dodá vášmu interiéru šarm a splní vaše očakávania z hľadiska pohodlia a estetiky.

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a vynikajúcu oporu vďaka pene HR s vysokou pružnosťou. Ide o materiál s výnimočnou pružnosťou a prispôsobivosťou, ktorý poskytuje jedinečný zážitok zo sedenia. Vysokoelastická pena HR sa vyznačuje rýchlym návratom do pôvodného tvaru, čo zaručuje odolnosť a dlhotrvajúci optimálny komfort. Jej vynikajúce vlastnosti zmierňujú tlak na chrbát a znižujú tlak na kontaktné body, čo sa prejavuje citeľnou úľavou a uvoľnením. Okrem toho je HR pena odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok z nej si dlhodobo zachováva vysokú kvalitu a pohodlie. Výberom nábytku s vysokoelastickou penou HR investujete do spoľahlivosti, odolnosti a výnimočnej ergonómie.

Korpus

nábytková doska

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Leňoška s kovovými nohami

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/lenoska-s-kovovymi-nohami-p-150575-1067-1634.1067.html