Opis výrobku

Hilding Rock & Roll - penový vysoko elastický matrac

 
Hilding Rock & Roll je matrac stvorený na základe dvoch profilovaných, vysoko elastických pien HR s rôznou tvrdosťou. Takéto technologické riešenie umožní prispôsobiť matrac k individuálnym, meniacim sa preferenciám. Inovatívne profilovanie pien tvorí 7 zón komfortu, ktoré zaisťujú perfektnú podporu vašej chrbtici. Ich otvorená bunková štruktúra pozitívne ovplyvňuje trvanlivosť vložky a zaisťuje veľmi dobrú ventiláciu.

Rock & Roll je ideálny model pre páry preferujúce aktívny životný štýl. Ideálny tiež do spálne každého teenagera. Zaisťuje výnimočnú pružnosť, efektný odpočinok a zdravý komfortný spánok. Je vhodný pre nastaviteľné rošty, a pohodlné úchytky pomôžu otočiť matrac na druhú stranu. Na výber ponúkame dva typy poťahov v rôznych vlastnostiach.
 
Prevedenie matraca:

  • Vložka: dve profilované peny vysoko elastická HR, 1 tvrdšie (farba biela), druhá mäkšia (farba zelená),
  • Poťah: TencelNew alebo Italiano
  • Výška: cca 21 cm (Italiano), cca 21 cm (TenceINew)
  • Rozmery: možnosť vyrobenia netypického rozmeru, po konzultácii
  • Tvrdosť: H2 - H3 (stredne - tvrdá)
Pre páry - matrac s vysokou bodovou pružnosti zaisťujúce optimálnu podporu a prispôsobenie zaťaženia, vďaka čomu osoba, ktorá spí vedľa necíti žiadne pohyby.
Pre aktívnych - matrace, ktorých design zaisťuje relaxáciu a rýchlu regeneráciu unavených svalov. Ideálne pre športovcov.
Pre mládež - solídny, pružný matrace s komfortnou tvrdosťou a trvanlivosťou prispôsobenou pre mládež počas dospievania. Vybavený dvoma tvrdosťami, vďaka čomu počas rastu dieťaťa môžete jednoducho matrac otočiť na druhú, tvrdšie stranu.
Dve tvrdosti - dvojstranný matrac, vybavený dvoma rôznymi hodnotami komfortu v závislosti na strane.
Zrolovaný - matrace sú vákuovo balená a zrolovaná, čo uľahčí dopravu a skladovanie. Pozor - záruka nezahŕňa matrace, ktoré boli v zrolované forme viac ako 4 mesiace.
Pre alergikov - Matrac potiahnutý poťahom bez látok škodlivých pre zdravie, neobsahuje potenciálne alergénne látky.
7 zón tvrdosti - matrac vybavený 7 rôznymi zónami tvrdosti.
Pre nastaviteľné rošty - matrac prispôsobený k roštom s nastavením sklonu opierky hlavy a podnožky. 
Pranie v teplote 60. stupňov - odporúčaná teplota prania poťahu.
15. rokov záruka - záručná doba na vložku matraca.

 
 
Poťahy matraca:
  • TencelNew - prírodný, antialergický poťah vyrobený z moderných viskózových vlákien. Jeho hlavnou výhodou je kontrola úrovne vlhkosti matraca, vďaka absorpcii jej prebytku priamo z pokožky spiacej osoby. Vlákna Tencel nedráždia a prirodzeným spôsobom bránia rastu baktérií. Poťah je ľahko odnímateľný, môžete ho prať pri teplote do 60 ° C.
  • Italiano - príjemný poťah na dotyk, dokončený vysoko kvalitnou viskózou. Načuchraná pletenina o zónové prevedenie tvoria zaujímavý trojrozmerný efekt. Nízka hmotnosť a štyri pohodlné úchyty umožňujú ľahké otáčanie matraca na druhú stranu. Poťah je odnímateľný, odporúčaná teplota prania je max. 60 ° C.
 

Certifikáty matraca: 

Matrace Hilding majú certifikát Oeko-Tex®, ktorý stanovuje, že všetky materiály použité na výrobu matracov neobsahujú škodlivé látky, ktoré majú negatívny vplyv na zdravie. Nákup produktov so značkou Oeko-Tex® dáva záruku vysokej kvality a bezpečnosti produktu, ktorý môžete používať bez obáv na škodlivý vplyv na Vašu zdravie.
 
Súvisiace kategórie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 80-180 cm,

  • wysokość

    výška: 21 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 200 cm,

  • Montáž: Nepotrebná

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Matrac penový Hilding Rock&Roll

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/matrac-penovy-hilding-rockroll--p-47639-1031-1031.html