Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 255 cm,

  • wysokość

    výška: 95 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 180 cm,

  • Montáž: Samostatná

  • Spacia plocha: 210 x 150

Viac parametrov

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Opierka

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Vyhotovenie opierky nábytku s vysoko elastickou penou HR je vynikajúcou voľbou pre každého, kto si cení pohodlie a odolnosť. Táto inovatívna pena poskytuje optimálnu oporu chrbtici a prispôsobuje sa telu, čím zabezpečuje maximálne pohodlie pri dlhodobom sedení. Okrem toho sa táto pena vyznačuje vynikajúcou odolnosťou proti deformácii a trvanlivosťou, čo zaručuje, že nábytok na voľný čas so opierkou HR vydrží dlhé roky bez straty svojich vlastností. Výberom nábytku na voľný čas s takouto opierkou si zákazníci môžu byť istí, že investujú do výrobku najvyššej kvality, ktorý im poskytne bezkonkurenčné pohodlie a spokojnosť na dlhé roky.

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Rozkladanie

Áno

Puma

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Rohová sedacia súprava Gordon

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/rohova-sedacia-suprava-gordon--p-151102-1058-1634.1058.html