Opis výrobku

Hľadáte ideálny rohový písací stôl pre vašu modernú kanceláriu? Verin 200x135 cm ľavý so zadnou stenou - dub craft zlatý / čierna je tým pravým riešením pre vás.

Verin je vizuálne pútavý a elegantný. Jeho odtieň zlatý dub craft a čierne oceľové nožičky prinášajú do vášho priestoru moderný a štýlový vzhľad, ktorý zaujme každého, kto vstúpi do miestnosti.

Stôl je vyrobený z kvalitných materiálov a jeho rozmery 200 x 73 x 135 cm poskytujú dostatok priestoru na prácu. Hĺbka dosky 65 cm je ideálna pre pohodlné umiestnenie počítača a iných kancelárskych potrieb. Oceľové nožičky sú nielen pevné a stabilné, ale aj ľahko udržiavateľné.

Písací stôl je nielen vizuálne atraktívny, ale aj praktický. Jeho rohový dizajn a zadná stena vám umožnia efektívne využiť priestor vo vašej kancelárii. Navyše, jeho široká pracovná plocha a hĺbka dosky ponúkajú dostatok miesta na všetky vaše kancelárske potreby.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Veľký pracovný priestor → Vďaka rozmerom 200x135 cm rohový písací stôl Verin ponúka veľkú pracovnú plochu, ktorá zaručuje pohodlné a efektívne pracovné prostredie. Ideálne pre domáce kancelárie alebo herné izby.
  • Optimálna výška → Výška stola je 73 cm, čo umožňuje prispôsobiť ho vašim potrebám a zaručuje maximálne pohodlie pri práci alebo hraní hier.
  • Odolné materiály → Stôl je vyrobený z kvalitného dubového dreva v zlatom odtieni, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Čierne oceľové nohy dodávajú stolu moderný a elegantný vzhľad.
  • Praktický a funkčný dizajn → Stôl má zadnú stenu, ktorá poskytuje súkromie a zabraňuje pádu predmetov za stôl. Hĺbka dosky je 65 cm, čo umožňuje pohodlné umiestnenie počítača a ostatných pracovných nástrojov.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 200 cm,

  • Výška: 73 cm,

  • Hĺbka: 135 cm,

  • Hĺbka prac. dosky: 65

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie dosky

dub zlatý craft

Prevedenie

nožičky

oceľ

Ďalšie informácie
Preverte spoľahlivosť a štýl s nábytkom s oceľovými nohami. Náš nábytok vám poskytne odolnosť a pevnosť na dlhé roky. Oceľové nohy sú nielen mimoriadne pevné, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a moderný vzhľad. Okrem toho sa oceľové nohy ľahko čistia. Nech už je váš štýl a preferencie akékoľvek, kus nábytku s oceľovými nohami dokonale zapadne do vášho interiéru a dodá mu charakter a triedu. Investíciou do tohto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Doska

laminovaná doska 36 mm

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/rohovy-pisaci-stol-verin-200x135-cm-lavy-so-zadnou-stenou---dub-craft-zlaty---cierna-p-156210-1377-1377.html