Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 69 cm,

  • wysokość

    výška: 67 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 12 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

predná časť

zrkadlo

Ďalšie informácie
Vyskúšajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť zrkadlových predných častí nábytku. Zrkadlo je nielen dekoratívnym prvkom, ale aj praktickým riešením pre váš interiér. Jeho hlavnou výhodou je optické zväčšenie priestoru, čím dodáva interiéru pocit priestrannosti. Je ideálnym riešením pre miestnosti s menšou plochou, kde sa počíta každý centimeter. Ako surovina pre nábytkové čelo má zrkadlo mnoho výhod. Po prvé, dodáva nábytku jedinečný charakter a luxusný vzhľad. Po druhé, zrkadlo sa ľahko čistí a udržiava. Okrem toho zrkadlo opticky presvetľuje miestnosť, dodáva jej hĺbku a sofistikovanosť.

Osvetlenie

Zahrnuté v balení

LED

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

10 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

71 cm x 4 cm x 81 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Zrkadlo Lille

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/zrkadlo-lille-p-56211-1206-1206.html